CONILL A LA VINAGRETA

Ingredients:
1 conill
Un grapat de Pebre en grà
Pebre molta
1 ceba grossa
Sal
Dos dits de vinagre en un got de nocilla
Llorer
Dos pessics d'orenga
6 gots de nocilla d'aigua
1 cabeça d'alls

Procés:
Salpebrem el conill tallat
Fregim el conill en una paella a foc mig. Ha de quedar ros.
Reservem el conill a la cassola en la que el courem finalment.
Fregim la seva a la paella amb el mateix oli amb que em fet el conill a foc mig- baix ha de quedar tova.
Afegim dos dits de vinagre i apugem el foc, s'ha d'evaporar un xic el vinagre,  un minut.
Barregem la seba amb el conill a la cassola i afegim una cabeça d'alls, el pebre en gra, una fulla de llorer i 5 gots d'aigua aproximadament. Ha de quedar el conill casi cobert.
Ho posem a foc fort fins que bulli.
Abaixem el foc a temperatura baixa, la cocció ha de ser molt lenta.
Ho deixem fer 1 h. Anem revisant de tant en tant que no falti aigua i que la cocció sigui l'adeqüada.



Entrades populars