Bunyols de quaresma
Per 10 a 12 persones
250 de llet
150g de mantega
15g de sucre
200g farina
6 ous
Sucre amb un polsim de canyella i de pols d’anís tambe uns polsims
1. Posem a bullir la llet i la mantega
2. Quan ja esta bullint i la mantega desfeta s’afageix els 15g de sucre i la farina de cop.
3. Es renena fins que queda tot integrat i ho retirem del foc.
4. Ja fora del foc anem afegint un ou i remanem que quedi tot integrat i aixi anem fent ou per ou.
5. Posem la massa en una manega pastissera.
6. Posem oli en una cassola que arribi a uns 180graus. Mes o menys el 7 de l vitro.
7. Anem posant la pasta que anem tallant quan ca sortint de la manega pastissera.
8. Primer quedarà al fons i despres pujara a dalt s’anira torrant d’una banda i depres es girara i es torrarà de l’altre.
9. Els treiem de l’oli i els posem en paper absorbent i despres els passem per el sucre que hi haurem posat canyella i anis en pols.
Ja acabats els podem obrir per la meitat i afegir-hi crema😋