BREWATS DE POLASTRE (Típic Marroc)

INGREDIENTS:
Mig pollastre
3 cebes
1 manat de cilantre
3 ous durs
Oli oliva
Sal
Colorant
Pebre
3 cullarada de sucre
2 cullarada de canyella
15 o 20 Massa brik

PROCES
1. Tallem el pollastre a trossos i ho posem en una olla amb oli que s'enrosseixi.
2. Ja enrossit afegim la ceba picada un xic petita i tambe el cilantre.
3. Deixem que cogui una mica.
4. Afegim les cullerades de sucre i de canyella i una mica de colorant.
5. Deixem que cogui.Despres afegim aigua i que cogui uns 30 minuts. El pollastre ha de quedar tou.
6. Separem el suc que hi ha a la olla del pollastre.
7. Desmenussem el pollastre
8. Barragem els ous durs picats, el pollastre desmenussat, i la resta del suc de la olla. Ha de quedar com una massa, tipus caneló.
9. Agafem un full de massa brik i la untem amb oli, tot i ser rodona , la tallem a tires.
9. Amb cada tira farem un brewat.
10. Posem una cullareta de la massa al principi de la tira i la comencem a plegar en petits triangles fins acabar la tira, que la pleguem a dins de l aultima i enganxem amb una mica d'ou batut.
11. Fets tots els brewats, es poden fer al forn, uns sis minuts que quedin daurats , o es poden fregir en una paella.

Entrades populars