COCA DEL IOGURT



Ingredients: 
250 farina
2 sobres  de llevat
1 iogurt de llimona
1 raspadura de mitja llimona
4ous
Una mida de iogurt de sucre i d'oli de girasol
2 cularadetes de iogurt d'anis
Pinyons
Sucre llustre

Descripció: 

Tirem en un vol la yema de l'ou , el sucre i el iogurt. Remanem fins que el sucre queda ben disolt, despres tirem l'oli poc a poc com si fessim una maionesa. Tirem les dues cullerades d'anis. Després hi posem la farina barrejada amb el llevat que haurem tamizat anteriorment,  l'anem incorporant a poc a poc i remanant. Am tota la farina incorporada i posarem a poc a poc la clara de l'ou a punt de neu. Ara ja no remanem sino que ho anem incorporant a poc a poc amb una pala.

Acabada la massa la  posem en un motlle i al forn previament escalfat a 175 graus a dalt i a baix. Passats uns 20 minuts i quan ja veiem que s'ha deprés la coca dels costats ,tirem un raig d'anis, pinyons i sucre llustre. Cinc minuts més nomes a dalt i quan ja veiem que es va torrant ho treiem i deixem reposar . Ja refredat ho treiem del motllo,  per anar be,  rodó i desmotllable de 26cm. Al motlle se li posa mantega perque no s'enganxi. Si el motlle es rectangular la mida es 33 cm de llarg i ampla 19 cm.

Entrades populars