CONILL A L'ESTIL AVIA MONTSERRAT

Ingredients:
1conill tallat a trsossos
Anís ( una tasseta de café)
1cabeça d'alls
1ceba
1fulla de llorer
Sal
Oli
Procediment:
1.Engeguem el forn per dalt i per baix a una temperatura alta.
2. Salem el conill.
3. En una cassola i posem oli, que cobreixi tot el fons , el conill, la cabeça d'alls sencera, la ceba pelada i partida per la meitat i el llorer.
4.Ho posem tot en el forn a una alçada mitja.
5.Quan comenci a xispejar l'oli del fons i tirem per damunt del conill la tassa d'anís i abaixem la temperatura del forn a 175 o 200 graus.
6.Anem vigilant el conill i quan ens sembli que el fons de la cassola no hi ha massa liquid i anem afegint miques d'aigua.
7. Quan ja estigui torradet per damunt girem el conill,  a la poca estona d'haver-ho fet 5 o 10 minuts ja tindrem l'altre banda del conill també torradeta. Retirem el conill.
Si el conill es fa un dia abans millor, després quan el volguem servir hi podem fer l'ultim toc d'en Jordi, aquest consisteix en escalfar el conill de la cassola als fogons, però no a foc lent sinó que hi farem un cop de foc fort per una banda del conill i per l'altre. Anar molt en compte de no cremar-lo, per tant poqueta estona, just perque acabi d'agafar el torrat, veureu que queda com carmelitzat.







Entrades populars