MACARRONS A LA BOSCAIOLA

INGREDIENTS
Per a 4 persones
400g de macarrons
1 ceba grossa
150g de xampinyons
150g de beicon
50g olives negres
300g tomaquets cherry
1manat de julivert
Oli oliva
Sal
Pebre
Formatge parmesa ratllat

ELABORACIO

Per començar, piqueu la ceba ben fina, netegeu els xampinyons traient-ne el peu sorrenc, pelant-los, rentant-los i tallant-los a làmines, talleu el béicon a trossets, els cirerols a rodanxes, les olives negres a rodanxes, trinxeu el julivert i reserveu-ho tot per separat.

A continuació, poseu la pasta a bullir amb força aigua amb sal el temps que especifiqui el paquet.

Mentrestant, en una paella saltegeu el béicon amb un xic d’oli. Quan estigui dauradet, reserveu-lo sense l’oli que ha deixat anar.

Tot seguit, en una altra paella amb oli sofregiu la ceba. Quan comenci a agafar color, afegiu-hi els xampinyons. Al cap d’uns minuts, poseu-hi el béicon reservat i remeneu-ho tot ben remenat. Després, afegiu-hi els cirerols i les olives, salpebreu-ho i acabeu-ho de sofregir-ho tot plegat, fins que el tomàquet sigui cuit. Seguidament, poseu-hi el julivert trinxat.

Finalment, coleu la pasta just quan estigui al dente i aboqueu-la a la paella perquè quedi ben barrejada.

I ja per acabar, poseu-los al tàper amb el parmesà incorporat i escalfeu-los al microones abans de menjar-nos-els. Aquest plat millora amb les hores d’espera abans no es menja!

Entrades populars